seo_linkk

SEO (Arama Motoru Optimizasyonu), web sitenizin arama motorlarında üst sıralarda yer alması için gereken stratejik çalışmaları içerir. Ancak SEO sadece içerik ve anahtar kelimelerle sınırlı değildir. Web sitenizin altyapısı ve teknik performansı da arama motorlarındaki sıralamanız üzerinde büyük bir etkiye sahiptir. Teknik SEO, web sitenizin altyapısını optimize ederek arama motoru algoritmalarına en uygun hale getirmeyi hedefler.

  • Sorularını memnuniyetle ve çok hızlı cevaplayacağımdan hiç şüphen olmasın.
  • Amacımız çöp trafik değil, geri dönüş sağlayacak trafiğin sitenize getirilmesi.
  • Backlinko’nun, 50 kelime altında ve 9999 kelime üzerinde sayfaları hariç tutarak gerçekleştirdiği analizde kelime sayısı yüksek içeriklerin daha yüksek bir sıralamaya sahip olduklarını görüyoruz.
  • SEO’nun sitenize kazandırabileceği avantajların yanı sıra sorumsuzca hazırlanmış bir SEO’nun verebileceği zararları da araştırdığınızdan emin olun.

Seo Çalışmaları Liman Yazılım

İnsanlar genellikle ürünler ve hizmetler hakkında bilgi almak için ticari amaçla her yıl trilyonlarca arama yaparlar. Aramalar, genellikle markalar için öncelikli dijital trafik kaynağı olmaktadır ve diğer pazarlama kanallarını tamamlayıcı bir unsurdur. Arama sonuçlarında rakiplerinizden daha üst sırada yer almak, kârlılığınız üzerinde önemli bir etkiye sahip olacaktır. Site dışı SEO konusunda en birincil etki tanıtım çalışmaları olarak da tanımlanan referans alma sistemidir.

Bizim görüşümüze göre, web sitenizin yapısını oluşturmak, herhangi bir teknik SEO çalışmasında, tarama ve indekslemeden bile daha önce gelen en önemli adımdır. Mükemmel içeriğe sahip olağanüstü bir web sitesine sahip olmak elbette en öncelikli hedeftir. Bununla birlikte, siteniz teknik SEO açısından karmaşa içindeyse sıralamalarda başarılı olma şansınız tehlikeye girecektir. SEO, Google’daki ve internetteki en son gelişmeleri ve trendleri sürekli olarak takip etmek ve kendi web sitenizi buna göre uyarlamak anlamına gelir. Sütun içeriği uzun, derinlemesine, bilgilendirici ve üst düzey anahtar kelimeleriniz için optimize edilmiştir. Nihai bir kılavuz, okuyucuyu baştan sona konu boyunca taşıyan kapsamlı, bazen çok sayfalı bir blog makalesidir.

Her geçen gün, sunmuş olduğunuz hizmetlere ihtiyaç duyulan birileri mutlaka olmakta. Bu potansiyel müşterilerin büyük çoğunluğu, sunmuş olduğunuz hizmetinize yönelik araştırmaları internet üzerinden yapmakta ve burada bulduğu şirketler ile iletişime geçmektedir. Doğal olarak; potansiyel müşterilerinizin aradığı noktada bulunmuyorsanız, bu kişiler size ulaşamıyor ve rakiplerinizin müşterisi oluyorlar demektir.

  • Yapılandırılmış verilerinizi, schema.org’a göre JSON-LD formatında yapılandırılmış bir veri nesneleri listesiyle ayarlayın.
  • Google SERP SimülatörüSERP( Search Engine Results Page), arama motoru sonuç sayfasına verilen kavramdır.
  • Alternatif metinde, içeriğin anahtar kelimesini kullanarak görseli tanımlayın.

Çünkü ihtiyaç doğmaya başlamış veya bir arayış süreci başlamıştır. Özetle, dezavantajları olsa da SEO web siteniz için iyi bir trafik elde etmenizi sağlamaktadır. Bu yüzden başarılı bir strateji uygulamak için SEO’nun avantaj ve dezavantajlarını bilmek oldukça önemlidir. Sürekli olarak takip ve çalışmalar yaparak arama motorlarındaki yerinizi iyileştiriyoruz.

SEO Ajansı

Google ve diğer arama motorlarında daha iyi konumlarda (sıralamalarda) yer alarak ziyaretçi sayılarımızı artırabiliriz. Dünyadaki birçok başarılı kampanyadan öğrendiklerimize göre, SEO baştan sona bir takım işi. Bir şirketin tek başına bir SEO ajansına/danışmanına hiçbir takım desteği olmaksızın ödeme yaparak bir noktaya gelebilmesi maalesef mümkün değil. Öncelikle SEO’nun bir “deneyim optimizasyonu” olduğunu anlamak ve deneyimi iyileştirebilecek tüm takımları projeye dahil etmek gerekiyor. Başta içerk üretimi, teknik düzenlemelerde IT desteği ya da ürün ekibiyle kullanıcı tanıma seanslarında elde edilen yeni fikirleri SEO’nun yapılış sürecine dahil edebiliriz.

Genel olarak hedef kitleniz için alakalı ve değerli ancak üretimi sürdürülebilir olan içeriğe bağlı kalın. Google yeni içerik tespit ettiğinde tarama, dizine ekleme ve sıralama gibi 3 önemli adımı takip eder. İlgili örnek olarak paylaşacağım acenta sitesi üzerinde çalışma yılımız 2011 yılı civarıydı. Bu örnek SEO çalışmamızda sitenin öncelikle tüm tarayıcılarla uyumlu olup olmadığını kontrol ettik. Otel rezervasyonu işlevselliğimizi en ideal noktaya getirdikten sonra otel içeriklerimizi özelleştirdik ve sektörün bilgi ihtiyacına yönelik içerikleri kaleme aldık.

Ekibinizden biri gibi çalışan Web Optimizer sizi kesinti, güvenlik gibi teknik sorunlara karşı zamanında uyarırken rakiplerle ilgili gelişmelerden de haberdar eder. İnternet sitenizde sıkça böyle sayfaların yer alması kullanıcı deneyimini son derece olumsuz yönde etkileyecektir. Site haritası, basitçe anlatmak gerekirse sitenizdeki tüm sayfalarınızın bir listesidir. Arama motorları sitenizi daha akıllı bir şekilde taramak için bu dosyaları okur. Site haritaları sitenizdeki önemli olarak düşündüğünüz dosyaları bildirmenizi sağlar. Örneğin, sayfanızın son güncelleme zamanı, ne sıklıkla güncelleme yapıldığı ya da alternatif dil sürümleri gibi.

Kısacası, SEO işletmeniz için sürdürülebilir bir büyüme sağlar. E-Ticaret SEO çalışmaları, markaların elde edilen başarıyı görmesi ile birlikte büyük bir ivme kazanmıştır. Tıpkı diğer SEO çalışmaları gibi E-ticaret noktasında da anahtar kelime hedefli ilerleme kaydedilir. Doğru analizler ile anahtar kelimelerin belirlenmesi ve site üzerinde bu anahtar kelimeye yönelik çalışmalar yapılması gereklidir. Aynı zamanda blog alanları ile Google robotlarına sektör ile ilişkin güncel bilgiler veren aktif bir web sitesi olduğunuzu göstermeniz gerekir.

Anahtar kelimeler ile Seo çalışmalarına uygun içerikler Purchased links, links from the main page, mass linking – telegram @seo_linkk oluşturuyoruz. Kullanıcı Deneyimi (UX) İngilizce; User Experience, Türkçe karşılığı ise “Kullanıcı Deneyimi” anlamına gelmektedir. ‘Kullanıcı Deneyimi’ne gerekli önemin verilmemesi site sahipleri veya SEO uzmanı meslektaşlarımızın yaptığı en önemli hatalardan biridir. Sadece SEO alanına yönelmek doğru bir strateji olmadığı gibi Google’ın da dikkat ettiği en önemli hususlardan biri de ‘Kullanıcı Deneyimi’dir. Tüm müşterilerimiz için her ay belli bir miktar ilgili SEO bütcesinden Google Ads reklamı vermekteyiz. Bu bizim ürün veya hizmetlerimizle ilgili kullanıcıya ulaşmamızı sağlamaktadır.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2024 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?