Fenerbahçe Transferleri

İtalyan devi, 23 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna kattıktan sonra Kolarov’un gidişine onay verdi. Fenerbahçe, Sırp yıldızla daha önce her konuda anlaşmaya varmıştı. Umut Nayir’i de Eyüpspor’dan bedelsiz olarak transfer eden Fenerbahçe, milli futbolcuyla 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Cengiz Ünder’in Fenerbahçe’de Kalmak İstediği Öğrenildi

  • Transfer döneminin son bölümünde sarı lacivertli takıma katılan tecrübeli sol kanat oyuncusu, hazır olmadığı gerekçesiyle Kasımpaşa müsabakasında kadroda kendine yer bulamamıştı.
  • AJANSSPOR tarafından yayınlanan İçerikler ve yine Üye İçerikleri bilgilendirme amaçlı olup, olduğu gibi sunulmaktadır.
  • Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • AJANSSPOR, Üye’nin AJANSSPOR’a göndereceği e-posta, faks, mektup vb.
  • Üyelik başvurusunda bulunan kişi, fiil ehliyetine sahip olduğunu, akıl sağlığının yerinde olduğunu ve eylemlerinin sorumluluğunu taşımakla yükümlü olduğunu peşinen kabul eder.
  • Aksi halde; AJANSSPOR tarafından tüm hukuki ve cezai işlemleri başlatma ve taleplerde bulunma hakkı saklıdır.
  • Ben yaklaşık 2 aydır kulübün içinde ciddi derecede aktif görev almış durumdayım.

Kulübün yüksek potansiyelli bir yetenek olarak takip ettiği 2003 doğumlu Mısırlı stoper Omar Fayed ise Fenerbahçe’ye katılan 12. Sarı-lacivertliler, genç yetenekle 4 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe’nin tüm dünyada ‘Special One (özel biri)’ olarak bilinen teknik direktörü Jose Mourinho’nun, çıktığı ilk derbide Galatasaray’a mağlup olması Avrupa’da geniş yankı uyandırdı. F.Bahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun Galatasaray yenilgisi sonrası medyanın karşısına çıkmaması ile ilgili 2 iddia ortaya atıldı.

Fenerbahçe Transferleri

Fenerbahçe-Galatasaray maçı sonrası o detaya dikkat çektiler: ‘Neden anlamıyorum? Bu sezon şampiyon olacak takım…’

Ülker Stadı’nda gerçekleştirilen imza törenine futbolcuların yanı sıra Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco da katıldı. Fenerbahçe’de Youssef En-Nesyri, Sofyan Amrabat, Allan Saint Maximin, Cenk Tosun, Filip Kostic, Levent Mercan ve Oğuz Aydın, Galatasaray karşısında forma giymesiyle birlikte takımlarıyla ilk derbilerine çıkmış olacak. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. 31 yaşındaki futbolcunun bu akşam İstanbul’a gelmesi bekleniyor. Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Sırp kanat oyuncusu Filip Kostic ve kulübü Juventus ile satın alma opsiyonlu olarak kiralık anlaşmasına vardı.

Galatasaray teknik direktör Okan Buruk: Çok önemli bir galibiyet aldık

Sarı-lacivertliler, ezeli rakibinin bir süredir görüştüğü ve 16 milyon euroluk dev bir teklifte bulunduğu isim için devrede. Fenerbahçe, tarihinde az rastlanan bir uygulamaya geçen sezon imza attı ve 2014 yılında sadece bir oyuncu transferi yaparak kasasından bonservis bedeli çıkarmadı. Fenerbahçe’den son ayrılan isim ise kaleci Altay Bayındır oldu. İngiltere Premier Lig takımı Manchester United, Altay Bayındır’ın transferini 1 Eylül’de açıkladı.

Saint-Maximin: “Başarırsak kariyerimdeki ilk şampiyonluk olacak”

Kişisel verilerinizin bu şartlar dışında işlenmesi hali ise, işbu Aydınlatma Metni’nin (2) ve (3) numaralı maddelerinde belirtilen amaçlarla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olarak açık rızanız doğrultusunda gerçekleştirilecektir. İşbu Sözleşme 13 (onüç) ana maddeden ibarettir. Üye bu Sözleşme’nin tamamını okuduğunu, anladığını, içeriğindeki tüm maddeleri kayıtsız şartsız kabul ettiğini ve onayladığını peşinen kabul ve taahhüt eder.

Fenerbahçe, yeni teknik direktörü ve 9 transferiyle sezona başlıyor

Bahsettiğimiz oyuncu geçtiğimiz sene 40 milyon Euro resmi teklif almış, geçen yaz sonu Milan’dan 30 küsür milyon Euro teklif almış çok değerli bir futbolcu. Biz de değerli bir kulüpte olan Youssef’un transferi için çok uzun bir süre bonservisinin sahibi Sevilla ile ciddi görüşmeler yaptık. Bu süreç uzadıkça bazı taraftarlarımız endişe etmiş olabilir ki haklılar. Şunu iyi bilsinler ki bu sürecin uzamasının tek sebebi var, o da Fenerbahçemizin ekonomik olarak daha avantajlı bir şekilde bu transferi bitirmesi. Kişisel verilerinizi toplamanın hukuki sebebi ise KVKK’nın 5.

Fenerbahçe’nin Ali Koç döneminde yaptığı transferler: Gelenler ve gidenler

Fenerbahce.org olarak, ziyaretçilerimizin güvenlik haklarını tamamen gözetmekte ve korumaktayız. Göndermiş olduğunuz her türlü özel bilginiz tamamen saklı tutulmakta, kesinlikle üçüncü kişilere verilmemekte ya da satılmamaktadır. Üyelik sistemi sitemizdeki özel bölümleri kullanabilmeniz için gerekmektedir. Kişisel ve demografik bilgileriniz, sitemizdeki yeniliklerden sizleri haberdar edebilmemiz, sitemizi ilgi alanlarınıza uygun olarak daha iyi seviyelere taşıyabilmemiz için kullanılmaktadır. Konuşmasının devamında ekonomik olarak gösterilen kararlığa vurgu yapan Asbaşkanımız Acun Ilıcalı, “Bugün yanımdaki futbolcunun burada olmasının asıl sebebini de her zaman söyledik. Fenerbahçe’nin ekonomik olarak kararlı ve doğru yolda gitmesi.

Fatih Altaylı’dan Ali Koç yönetimine eleştiri: Suç ya hakemlerde, ya rakip takımlarda, ya Federasyonlarda, ya siyasette

AJANSSPOR Platformları’ndaki İçerikler hem Ziyaretçi hem de Üye tarafından erişilebilir ve faydalanılabilir. Reyes’e son olarak ülkesinden Club America’nın talip olduğu öğrenildi. Meksika ekibinin, Fenerbahçe’nin bonserviste kolaylık sağlaması halinde bu transferi bitireceği kaydedildi. AA muhabirinin derlediği bilgilere göre ise Fenerbahçe, 2010 yılından bu yana 41 transfer yaptı ve kasasından 162 milyon avroya yakın bir bonservis ücreti çıkardı. Bu 41 oyuncudan Joseph Yobo, Reto Ziegler, Lazar Markovic, Abdoulaye Ba ve Fabiano Ribeiro’yu kiralık olarak alan Fenerbahçe, sadece 6 futbolcu için bonservis ödemedi.

Tete kimdir? Fenerbahçe ile adı anılan Tete kaç yaşında, nereli ve hangi mevkide oynuyor?

İşbu Sözleşme, metninde değinilmiş olan diğer belgeler ve EKLER ile birlikte Sözleşme’nin bütününü teşkil eder ve Taraflar arasında önceden işbu Sözleşme konusuyla ilgili olarak yapılmış olan tüm yazılı ya da sözlü her türlü mutabakatın yerine geçer. B) Yorumlarda, ırkçı, cinsiyetçi, müstehcen, iftira edici, hakaret ve şiddet içeren, kişileri veya belirli grupları nefrete teşvik edici, küçük düşürücü ifadelere yer verilmemelidir, bu tür yorumlara ve yargı mercilerine saygısızlık içeren veya içerme ihtimali olan yorumlara, terörü savunan veya teşvik eden içeriklere müsamaha gösterilmeyecektir. AJANSSPOR bu tür yorum ve içerikleri yayınlamama hakkını saklı tutmaktadır. Bir Üye’nin yanlış ve yanıltıcı bulduğu bilgileri veya yasa dışı aktiviteleri veya tehdit edici davranışları yapmak ve ileri safhaya taşımak yasaktır. İşbu Ticari İleti Onay Metni ve İletişim İzni ile Arkadaş Radyo ve Televizyon Yayın Yapım ve Tanıtım A.Ş. Roma, beklenen stoper transferini Mancini ile yaptı.

Fenerbahçe Transferleri

Fenerbahçe Kasımpaşa canlı izle

Futbol kariyerine ülkesinin Kragujevac takımında başlayan Filip Kostic sonrasında Radnicki, Groningen, Stuttgart, Hamburg ve Eintracht Frankfurt formalarını giydi. Sarı-Lacivertliler’in orta sahadaki öncelikli hedeflerinden biri Casemiro. Manchester United’ın tecrübeli yıldızı Brezilya Milli Takımı’nda yıllarca Fred ile birlikte forma giydi.

UEFA Avrupa Ligi, yeni formatıyla görücüye çıkacak!

Ben yaklaşık 2 aydır kulübün içinde ciddi derecede aktif görev almış durumdayım. Zaten daha önce de söylemiştim, Başkanımız bu tip konularda çok hassas ve her futbolcu transferinde hem sattıklarımızda hem aldıklarımızda kulübün menfaatlerini o kadar ön planda tutuyor ki, büyük bir mücadelenin sonrasında da bugün 20 milyon Euro’nun altında bir bonservisle Youssef’u kulübümüze kattığımız için çok mutluyum. Transferin perde arkasıyla ilgili böyle bir bilgi vermiş olayım. Yukarıda izah edilen ve kişisel bilgi sahalarını doldurarak kabul etmiş olduğunuz gizlilik ilkelerine, Üyelik Sözleşmesi’ne aykırı bir davranış olduğunu düşündüğünüz vakit, ihlali elektronik posta adresi aracılığı ve/veya AJANSSPOR Web Sitesi ve/veya AJANSSPOR Uygulaması içerisindeki iletişim formunu doldurarak bize bildirmeniz halinde; bildiriminiz AJANSSPOR tarafından hassasiyetle incelenecek ve çözüme ulaştırılmaya çalışılacaktır. AJANSSPOR, yukarıda belirtilen haller dışında kişisel bilgilerinizi işbirliği içinde olmadığı şirketlere ve üçüncü kişilere hiçbir şekilde paylaşmamakta, aktarmamakta ve açıklamamaktadır.

  • Fenerbahçe, teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde ise bu sezon başında ise yıldız oyuncuları kadrosuna katmak için önemli bonservis ücretleri ödemek durumunda kaldı.
  • Yapılan incelemenin neticesi (başvurunuzun kabul edilip edilmediği veya reddedildi ise sebebi) hakkında tarafınıza yazılı olarak veya elektronik ortamda gerekli bildirim yapılacaktır.
  • Transferin perde arkasıyla ilgili böyle bir bilgi vermiş olayım.
  • F) Üye’nin kendi güvenlikleri için kişisel ve özel bilgilerini paylaşmaması, yürürlükteki mevzuat hükümlerine uyması esastır.
  • Kırmızı Şeytanlar’ın gözden çıkardığı Casemiro’ya başta Suudi Arabistan’dan olmak üzere birçok ülkeden ilgi var.

Için bilgi güvenliği politikalarımızla mevcut bilgi ve veri değerlerinin ve risk durumunun analizini yaparak önleyici güvenlik önlemlerini almaktadır. Ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahipsiniz. İşbu Sözleşme belirsiz sürelidir ve Taraflar’dan biri tarafından işbu madde uyarınca feshedilene kadar yürürlükte kalacaktır. F) Üye’nin kendi güvenlikleri için kişisel ve özel bilgilerini paylaşmaması, yürürlükteki mevzuat hükümlerine uyması esastır. D) Yasadışı bir çalışmayı veya başka birisine ait bir çalışmayı izinsiz olarak kullanmak, kısıtlı veya parola korumalı sayfalar yayınlamak ya da başka bir sayfadan link içermeyen veya erişilemeyen gizli sayfa veya resimler kullanmak, telif hakkı ihlali içeren yorumlarda bulunmak yasaktır.

  • Tabii ki taraftarımız her zaman acelecidir, çabuk ister.
  • Bizim basınımızda çok şekilde Youssef’un başka takımlarla görüştüğü, başka takımlarla temasta olduğu, kafasının karışık olduğu, Fenerbahçe’ye gelip gelmeme konusunda bazı tereddütler yaşadığı şeklinde haberler çıkıyordu.
  • Fenerbahçe’nin yeni transferleri Amrabat ve Kostic’in Kasımpaşa karşısında oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak.
  • İtalyan devi, 23 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna kattıktan sonra Kolarov’un gidişine onay verdi.
  • Aynı zamanda menajerime ve aileme çok teşekkür ediyorum.
  • Sarı-lacivertliler aynı gün, milli futbolcu Cengiz Ünder ile de 4 yıllık anlaşmaya varıldığını açıkladı.
  • Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi’nin birinci haftasında yapacağı Royale Union Saint-Gilloise maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
  • Üye bu Sözleşme’nin tamamını okuduğunu, anladığını, içeriğindeki tüm maddeleri kayıtsız şartsız kabul ettiğini ve onayladığını peşinen kabul ve taahhüt eder.

Bu sorumluluk üyeliği sona erse dahi devam etmektedir. İşbu Sözleşme, Üye’nin AJANSSPOR tarafından AJANSSPOR Platformları’nda sunulan çeşitli özelliklerden yararlanmasını sağlamak amacı ile düzenlenmekte olup, anılan ilişki kapsamında Taraflar’ın hak ve yükümlülüklerini tespit etmektedir. Fenerbahçe, 17 yaşındaki yıldız adayı ile anlaştı.

Beşiktaş’ta 1 Temmuz itibarıyla sözleşmesi biten isimler de belli oldu. Siyah beyazlı ekibin transfer listesinde Joe Aribo, Daler Kuzyaev, Ibrahima Diallo gibi isimler yer alıyor. Beşiktaş, savunma hattına yapacağı takviyelerin üzerine yoğunlaştı. Beşiktaş’ta stoper transferi için ise iki isim öne çıkıyor. Peki Beşiktaş’ta giden, kalan, gelenler kimler? Beşiktaş’ta sözleşmesi biten oyuncular hangileri?

Üç kulvarda da başarı hedefleniyorKartal yönetiminde bazı futbolculara veda edip yeni transferlerle kadrosunu güçlendiren sarı-lacivertliler, Rusya ve İstanbul’da sürdürdüğü hazırlık süreci sonrası, ilk resmi maçlarına Avrupa arenasında çıktı. Robin Van Persie, Jose Fernandao, Şener Özbayraklı ve Volkan Şen’in bonservis bedelleri resmi olarak açıklanmazken Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Ozan ve Volkan transferlerinden önce kulübün yüksek retrobet divan kurulu toplantısında toplam 34,5 milyon avro bonservis bedeli ödediklerini duyurmuştu. Bursaspor’dan 7 milyon avroya transfer edilen Ozan’dan sonra bu rakam 41.5 milyon avroya ulaştı. Fenerbahçe, teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde ise bu sezon başında ise yıldız oyuncuları kadrosuna katmak için önemli bonservis ücretleri ödemek durumunda kaldı. Eflatun-beyazlılar, 6 Temmuz’da Arda Güler ile 6 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

  • Madde kapsamında bir delil sözleşmesi olduğunu kabul eder.
  • Beın Sports üyeliği olmayanlar karşılaşmayı TÜMSPOR’dan canlı takip edebilir.
  • Normal insanlara daha kolay gelebilir harcamak ama açıkçası bize daha zor geliyor.
  • Kişilere devir haklarıyla birlikte, herhangi bir bedel talep edilmeksizin süre, yer, mecra ve muhteva açısından gayrimahdut olarak TAM RUHSAT şeklinde AJANSSPOR’a devretmektedir.
  • AJANSSPOR, kampanya, oyun, anket ve promosyon uygulama ve kullanım genel şartlarını her zaman tek taraflı belirleme ve bunlarda tek taraflı olarak değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • Mert Hakan Yandaş gibi birçok önemli ismin resmi imzayı atması planlanıyor.

Kişisel bilgilerinizi; AJANSSPOR Web Sitesi’ne üye girişi sonrasında ve/veya AJANSSPOR Uygulaması’nda üye girişi sonrasında “Hesabım” menüsünde yer alan “Kişisel Bilgilerim” sayfasından güncelleyebilirsiniz. Belirtmek isteriz ki, bilgilerinizin anonimleştirilmek şartıyla tarafımızca kullanılması veya üçüncü kişilerle paylaşılması da mümkündür. AJANSSPOR üyeliği, AJANSSPOR Web Sitesi’nde ve AJANSSPOR Uygulaması’nda gizlenemediğinden, üye olduğunuza dair kullanıcı adınızın bilgisi kamuya açık olacaktır.

A takım lisansı olan genç oyuncular

Yönetim yarın, yani 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü’nde bombayı patlatıp Kolarov ile 3 yıllık anlaşma sağlandığını açıklamayı planlıyor. Fenerbahçe, Ajax’ın kaptanı 34 yaşındaki Sırp yıldız Dusan Tadic’i alarak taraftarını mutlu etti. Fenerbahçe Kulübü, Haziran 2014’te KAP’a yaptığı açıklamada, maddi olmayan duran varlıkların yüzde 25’ini aşmayan bedellerin bildirilmeyeceğini duyurmuştu. Dün gece oynanan derbi iki taraf için de farklı anlamlar barındırıyordu.

Fenerbahçe’nin yeni transferleri Amrabat ve Kostic’in Kasımpaşa karşısında oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak. Levent Mercan’ı açıklayan Sarı-Lacivertliler artık yurt dışı çalışmalarına ağırlık verdi. Fanatik gazetesinin haberine göre yönetimin yeni bombalar için 3 adresi var. İşte sportif direktör Mario Branco’nun operasyonda bulunduğu şehirler ve peşinde olduğu yıldızlar… İşbu Aydınlatma Metni, dijital platformlara yeni özellikler eklendikçe veya kullanıcılarımızdan yeni öneriler geldikçe, yeniden düzenlenebilir ve güncellenebilir.

Fenerbahçe ve Balıkesirspor, Arda İbrahim Akgün’ün transferi prensipte anlaştı. Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır. Fenerbahçe, 21 Eylül Cumartesi günü Galatasaray ile oynayacağı derbide kadrosuna kattığı 7 yeni futbolcuyla ilk kez bu heyecanı yaşayacak. 11 Eylül’de başlayacak Süper Lig’e kadar tüm takımın hazır hale getirilmesi amaçlanıyor.

Sarı-lacivertliler, daha sonra Yobo’nun da dahil olduğu 31 oyuncuyu ise bonservisleriyle kadrosuna kattı. Sarı-lacivertli kulüp, borsada yer alan Fenerbahçe Sportif Hizmetler Sanayi ve Ticaret AŞ’de futbol takımının Temmuz 2011’den bu yana yaptığı transferleri resmi yollarla kamuoyuna duyuruyor. Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yer alan bilgilere göre, Fenerbahçe, Temmuz 2011’den bu yana bütün transferleri kamuoyuyla paylaştı. Sarı-lacivertli kulüp bu sezona kadar bütün transferlerinin bonservisleri ve futbolcu ücretlerini KAP’a bildirdi. Bu sezon ise Fenerbahçe Kulübü, belli bir ücretin altındaki transfer bedellerini kamuoyuyla paylaşmadı. Transferlerdeki taksitlendirme konusu içinse Asbaşkanımız Acun Ilıcalı, “Bu konuda yeni bir yönetici olarak şunu söyleyebilirim, bazen ben de şaşırıyorum.

20 yaşındaki genç oyuncu Bartuğ Almaz da, orta saha için, 1 milyon 200 bin avro karşılığında Fransa ekibi Marsilya’dan transfer edildi. Savunmaya ilk takviyeyi Fransa ekibi Strasbourg’da forma giyen 28 yaşındaki stoper Alexander Djiku transferiyle yapan, bu transfer için bonservis bedeli ödemeyen sarı-lacivertliler, Fransız asıllı Ganalı oyuncuyu 3+1 yıllık sözleşmeyle kadrosuna kattı. AJANSSPOR tarafından yayınlanan İçerikler ve yine Üye İçerikleri bilgilendirme amaçlı olup, olduğu gibi sunulmaktadır. AJANSSPOR söz konusu verilerin doğruluğu, tamlığı ve güvenilirliği ile ilgili herhangi bir sorumluluk ya da taahhüdü bulunmamaktadır. İşbu Sözleşme kapsamında ticari elverişlilik, belli bir amaca veya kullanıma uygunluk, tamlık veya doğruluğa ilişkin olarak açık veya zımni herhangi bir taahhütte bulunmamaktadır.

Tarafların, 3 milyon Euro’luk bonservis bedeliyle el sıkışmaları bekleniyor. Sarı-lacivertli kulüp, gelen oyuncular kadar giden oyuncular için de yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Fenerbahçe, Bosna Hersekli futbolcu Rade Krunic için Suudi Arabistan’dan gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. Joao Pedro, Tiago Çukur, kaleci Ertuğrul Çetin, Yiğit Efe Demir, Yusuf Kocatürk, Arda Çağdaş, Çağtay Kurukalıp, Emir Ortakaya, Bora Aydınlık ve Eyüp Akcan ise farklı takımlara kiralandı. Sarı-lacivertli kulüpte, gelen oyuncular kadar giden oyuncular için de yoğun bir çalışma gerçekleştirildi. Trendyol Süper Lig’in 6.haftasında Galatasaray, Fenerbahçe’yi deplasmanda Lucas Torreira, Dries Mertens ve Gabriel Sara’nın golleriyle 3-1 mağlup etti.

Üye, işbu Sözleşme kapsamında AJANSSPOR Platformları’nı kullanmakla, AJANSSPOR Platformları’ndaki hiçbir hakkın kendisine verilmediğini kabul, beyan ve taahhüt eder. Geçen sezonun en iyi oyuncuları arasında yer alan İrfan Can Kahveci ve Mahmut Tekdemir adım adım Fenerbahçe yolunda! Medipol Başakşehir’in en gözde futbolcuları arasında yer alan ikili için Fenerbahçe’nin teklifi 7 milyon €, Başakşehir ise bu isimler için 9 milyon € istiyor; eğer indirim yapılırsa tıpkı geçen sezon olduğu gibi Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir ve İrfan Can Kahveci birlikte forma giyecek. Ayrıca sarı lacivertliler Elif Elmas’ın satılmasından sonra transfer bombalarını bir bir açıklayacak! Fenerbahçe’den son dakika transfer haberleri burada… Kişisel bilgileriniz, halka açık olmayan özel bir elektronik ortam verisi içinde muhafaza edilmektedir.

Fenerbahçe için matematiksel olarak çok kritikti ve Mourinho’nun ilk derbiye çıkması ve bunun Kadıköy’de oynanması ayrıca bir önem taşıyordu. Kadrolar açıklandığında birçok Trabzonspor taraftarı “eyvah” demiş olmalı. Fenerbahçe, bu transfer döneminde kiralama bedelleri de dahil toplamda 49,56 milyon € harcadı.

Aradaki puan farkını 5’e yükselten sarı-kırmızılılar, liderlik koltuğunu sağlama aldı. Uruguaylı gazeteciler, dev derbide harika bir gol atan Lucas Torreira ve kritik kurtarışlarıyla öne çıkan kaleci Fernando Muslera’nın etkili oyununu Spor Arena’ya değerlendirdi. Antalyaspor’un yardımcı antrenörü Mehmet Aurelio, Trendyol Süper Lig’in 6. Haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu. Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi’nin birinci haftasında yapacağı Royale Union Saint-Gilloise maçının hazırlıklarını sürdürüyor. UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimiz Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin ilk maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.

Fıkrası gereği tarafınıza cevabın CD, flash bellek gibi bir kayıt ortamında verilmesi halinde, kayıt ortamının maliyetini geçmeyecek ücret talep edilecektir. Yine söz konusu kişisel verilerinizin burada sayılan amaçların yerine getirilmesi için gerekli olan süreler dahilinde KVKK’nın 5. Maddelerine uygun olarak AJANSSPOR veri tabanında dijital veya fiziki ortamda kayıt altına alınabileceğini, depolanabileceği, kaydedilebileceği ve muhafaza edilebileceğini belirtmek isteriz.

Üye, AJANSSPOR Platformları’nın işleyişinin kusurdan ari ve kesintisiz olmadığını ve zaman zaman teknik aksaklıklar veya erişim engelleriyle karşılaşabileceğini bildiğini kabul, beyan ve taahhüt eder. Yeni transferler Youssef En-Nesyri, Allan Saint-Maximin, Oğuz Aydın, Sofyan Amrabat, Levent Mercan, Filip Kostic ve Cenk Tosun, Teknik Direktör Jose Mourinho’nun görev vermesi durumunda ilk kez Fenerbahçe – Galatasaray derbisinde forma giyecek. Geçtiğimiz sezon kadroda yer alan Mert Müldür, Galatasaray ile oynanan iki lig maçında da yedek kulübesinde bulunmuştu. Ryan Kent’in geride kalan sezonun ikinci yarısında lisansı çıkarılmamış, Bartuğ Elmaz ise Sivasspor’da bulunduğu için derbide yer almamıştı.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2024 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?